Nyomtatás

Megszállta a TEK Budapestet - fotók

2017-12-18 567

tekA Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei is részt vesznek a legnagyobb tömegeket vonzó karácsonyi rendezvények biztosításában a fővárosban, a Vörösmarty téren, valamint a Szent István-bazilikánál. TEK felirattal ellátott, páncélozott harcjármű az Adventi Ünnep a Bazilikánál elnevezésű rendezvényen a budapesti Szent István tér és Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél...

 tek1

TEK felirattal ellátott, páncélozott harcjármű az Adventi Ünnep a Bazilikánál elnevezésű rendezvényen a budapesti Szent István tér és Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél 2017. december 17-én. Ettől a naptól a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei is részt vesznek a legnagyobb tömegeket vonzó karácsonyi rendezvények biztosításában a fővárosban, a Vörösmarty téren, valamint a Szent István-bazilikánál.

Fotó: Máthé Zoltán / MTI

tek2

A TEK felfegyverzett kommandósa az Adventi Ünnep a Bazilikánál elnevezésű rendezvényen a budapesti Szent István tér és Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésénél 2017. december 17-én. Ettől a naptól a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységei is részt vesznek a legnagyobb tömegeket vonzó karácsonyi rendezvények biztosításában a fővárosban, a Vörösmarty téren, valamint a Szent István-bazilikánál.
Fotó: Máthé Zoltán / MTI
 
tek3
 
(Forrás: Inforadio.hu)
Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek