Nyomtatás

Csodagömb – Cirkuszi Nagykarácsony, 2017. december 31-ig

2017-11-30 693

cirkusz epuletVarázsbuborékok repítenek el a csodák birodalmába a Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi műsorában 2017. november 4. és december 31. között: klasszikus cirkuszi nagykarácsonnyal várjuk kedves közönségünket, amelyben orosz és kínai rúd-, valamint akrobatamutatványok, gurtni-, diabolo- és zsonglőrprodukciók teremtik meg a pezsgő hangulatot.

Porondra lép a Maik Gärtner Family és bájos indiai elefántjuk, Rani, s a sztyeppék végtelen világát idézi meg a minszki csoport dzsigit számával. A varázslat és mágia birodalma lengi át a Csodagömb bűvös világát, a rejtélyes varázsló buborékjai lenyűgöző produkciókat rejtenek, ám vigyázat, csalunk is! A lengyel bűvész trükkjeire érdemes odafigyelni! 

A légies könnyedséggel, súlytalan fesztelenséggel átszőtt produkciót Vincze Tünde, a Magyar Légtornász Egyesület alapítója, légtornatanár, a Baross Imre Artistaképző munkatársa rendezésében láthatja a közönség.


Időpont:
2017. november 4. – december 31.
Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz
Információ: www.fnc.hu


(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek