Nyomtatás

Élményszilveszter az Abacus****-ban

2017-11-28 493

abacus uj2Az Abacus Business & Wellness Hotel****+ a fővárostól mindössze 15 percnyi autóútra, Herceghalmon található. A modern stílusú, kültéri jakuzzikkal kiegészült 1600 m2-es wellness központtal rendelkező szálloda Szilveszterkor is különösen közkedvelt úticélja az utazni vágyóknak.

A szálloda úgy állította össze szilveszteri csomagját, hogy szolgáltatásainak sokszínűségével egy nagyon színvonalas és komplex csomagot biztosítson ide érkező vendégeik részére: svédasztalos reggelivel és bőséges vacsorával, korlátlan wellness használattal, szertartásos szauna szeánszokkal, gyertyafényes esti fürdőzéssel és további remek programokkal (pl. december 30-án délutáni pálinkakóstolóval és előszilveszteri karaokéval; ) kívánják megteremteni a tökéletes pihenés feltételeit.

abacus szilveszter nagy

A szálloda december 31-én 5 fogásos gálavacsorával, itallapról történő korlátlan italfogyasztással, élő jazz-zenével, tombolasorsolással, éjféli pezsgős koccintással és hajnalig tartó disco-val igazi luxus szilvesztert teremt vendégeinek. Az est fő attrakciója az UR Dance tánc show-ja igazi latin hangulatot varázsolva szállodákba, illetve felcsendülnek a leghíresebb ABBA számok is, melyek garantáltan fergeteges szórakozást biztosítanak minden korosztály részére.

A szálloda az ünnepek alatt is rendkívül nagy népszerűségnek örvend a gyermekkel/gyermekekkel érkező családok körében is, mely elsősorban az Abacus Manó Klub kínálta fantasztikus gyermekprogramoknak köszönhető. Az animációs programok képzett animátorok vezénylésével zajlik, mely során délelőttől egészen estéig gondoskodnak a kisebbek és nagyobbak felhőtlen szórakozásáról. A programkínálat nagyon változatos, egyaránt megtalálhatóak a kézműves, ügyességi és logikai játékok,  így itt garantáltan minden gyerek megtalálja a kedvére való elfoglaltságot. Eközben a szülők luxus körülmények között élvezhetik a wellness kínálta lehetőségeket, valamint Tóth Ferenc Executive Chef irányításával a szálloda éttermének kulináris élvezeteket nyújtó gasztronómiai szolgáltatásait egyaránt.

http://abacus.hu/wp-content/uploads/2017/10/szilveszteri-programok-2017-768x172.jpg

Árak és további információ

Elérhetőségeink:

ABACUS Business & Wellness**** superior
2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.
Központi telefonszám: 
Fax: +36-23/532-361
E-mail cím:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Internet: www.abacus.huwww.abacushotel.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek