Nyomtatás

III. Bűbáj Játékfolyosó - Mert játszani jó! 2017. november 11.

2017-11-09 675

jatekok2Idén harmadik alkalommal változik 1 napra a tatabányai Vértes Center egy hatalmas játszótérré! A Bűbáj Játékbolt és Webjátékbolt szervezésében ismét játékfolyosóvá alakul a pláza 2017. november 11-én. Most aztán tényleg feje tetejére áll a világ, és a gyerekeké lesz a főszerep. Együtt szórakozhatnak kicsik és nagyok, kipróbálhatják a legújabb játékokat...

... játékmesterekkel társasozhatnak és ügyességi feladatokban is tesztelhetik képességeiket.

Vége van a nyárnak, kopogtatnak a hűvösebb napok, ismét bekucorodunk otthonunkba és jöhetnek a beltéri családi programok, egy jó kis esti kártyázás vagy barkóbázás Mágikus Jinnel. Az ősz remek alkalom a játékok felfedezésére, ilyenkor dobják piacra a karácsonyi újdonságokat a legnagyobb gyártók, megismerkedhetünk az aktuális meseszereplőkkel, várható mozifilmekkel, baba különlegességekkel és a LEGO® 2017-es termékei között is szétnézhetünk.

Vészesen közeledik az idő, amikor gyerkőceink előállnak kívánságaikkal, szorgosan hozzák kézzel írt listájukat, melyet mindenképp el kell juttatnunk Jézuska, vagy Télapó postaládájába. Erre most a játékfolyosón is lehetőség lesz, a gyermekek bedobhatják kívánságaikat a kihelyezett dobozba és ezeket a Bűbáj Játékbolt eljuttatja a távoli Északi sarkra.

Ahhoz, hogy gyermekeink ihletet kapjanak, illetve, hogy a karácsonyi kívánságlista tökéletesre sikeredjen, nincs más dolgunk, mint elvinni őket erre a remek családi programra. Lehet hozni nagymamát, nagypapát is, hogy tájékozódjanak az aktuális játék trendekről és ne kerülhessen rossz játék a fa alá!

A játékfolyóson kifogyhatatlan az ötletek tárháza, minden lurkó megtalálja kedvencét. Ragyogó szemmel figyelik a színes, érdekes, és sokszor vicces figurákat. Imádják megtapogatni, megvizsgálni az újdonságokat. Ilyenkor szövődnek az igaz szerelmek kicsik és a játékok között, az álmokból vágyak lesznek, majd vágyakozva várakoznak az ajándékbontás idejéig.

A kisfiúk imádni fogják a NERF fegyverekkel való lövöldözést a Vértes Center folyosóján felállított alkalmi akadálypályán, levezetésként pedig tengeri csatát is vívhatnak a Playmobil hajóival vagy versenyezhetnek a Carrera autópályáin. A kislányok se fognak unatkozni, a Barbie babák legszebb, és legvagányabb példányait vehetik szemügyre, rengeteg imádnivaló Ty plüssben gyönyörködhetnek vagy akár kreativitásukat is kiélhetik a legújabb CRAZE homokgyurmákkal és a sok-sok kreatív játékkészlettel. A Crayola pörgő-forgó teknőc razjmágussal pedig lenyűgöző rajzokat készíthetnek már az óvodások is!

A legkisebbek se maradnak játék nélkül, őket Fisher-Price és Clemmy bébijátékok szórakoztatják majd, és akár a BRIO vonatpályáin is "száguldozhatnak", amíg megérkezik a gyerekek kedvence, Csocsó bohóc. Társasjátékokból se lesz hiány, a Gémklub Játékmesterei bemutatják a legújabb partijátékokat és családi társasokat is. Nem számít hány éves, ne feledje a játék kortalan, mert játszani jó!

Szeretettel várjuk rendezvényünkre az egész családot, a belépés idén is díjmentes! Játékmesterek mutatják be a játékokat, és játszanak a gyerekekkel, garantáljuk, hogy unatkozni senki sem fog!

Időpont: 2017. november 11
Helyszín: Vértes Center
Információ: webjatekbolt.hu

 (Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek