Nyomtatás

A migránsok után a turistáknak is plakáton üzenik, itt hogyan kell viselkedni

2017-11-09 509

turista2Szemetelnek, hangoskodnak a turisták, ezért kellett a kampány. Mini plakátkampányt indított a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK), hogy felhívja a külföldi turisták figyelmét a megfelelő viselkedésre, miután a nagyvárosokban, így Budapesten is egyre több a panasz az erősödő turizmus negatív hozadékaira, a szemetelésre, hangoskodásra.

A központ közlése szerint arra akarják felhívni a turisták figyelmét, hogy "ízléssel és tisztelettel viseltessenek a főváros iránt."

Ezt mindenesetre udvarias formában teszik, a plakátokon Budapest egy-egy látványossága látható palackba zárva, azzal a felirattal, hogy Travel. Enjoy. Respect; Welcome to Budapest. (Utazz, élvezd, tiszteld, üdvözlünk Budapesten)

November 15-ig látható kétszáz plakát a metrókon, a tervek szerint a kampányt jövőre is folytatják. A kampányt a Budapesti Közlekedési Központtal (BKK) és a BKK plakátfelületeit értékesítő Promix Zrt.-vel közösen indította a turisztikai központ, így a felületeket ingyen kapták. A plakátok gyártása, ki és levétele 634 ezer forintba kerül áfa nélkül.

(Forrás: ww.hvg.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek