Nyomtatás

Sirha Budapest, 2018. február 7-9.

2017-11-03 1069

sefA Sirha Budapest, prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás 2018-ban február 7. és 9. között várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. „A régió élelmiszeripari és vendéglátóipari-ágazatban dolgozó szakemberei számára a Sirha Budapest szakkiállítás kihagyhatatlan esemény.

A gasztronómiát, a szállodaszektort, a vendéglátást, az élelmiszer-kereskedelmet, a sütőipart és még sok egyéb kapcsolódó szolgáltatást lefedve, a Sirha Budapest olyan esemény, amely összehozza az élelmiszeripari szolgáltatások és a gasztronómia minden ágazatát, lehetőség ad a különféle szektorok képviselőinek, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, üzleteket kössenek.

A bemutatott termékkínálaton túl kiemelkedő szerepe van ebben a színes programkínálatnak, a szakmai előadásoktól, bemutatóktól kezdve a közétkeztetésben dolgozó szakácsok, a cukrászok, a baristák versenyéig.

sirha

A Sirha Budapest kiállítás célja, hogy átfogó kínálatot nyújtson az élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, szálloda-, vendéglátóipar, valamint a csomagolóipar és gasztronómia képviselői számára.

Széleskörű és innovatív helyi és nemzetközi kínálat
2016-ban 19 ország közel 400 kiállítója és 34 ország 20 000 szakmai látogatója vett részt a Sirha Budapest szakkiállításon, ahol bemutatásra kerültek a szakma legfrissebb trendei, újdonságai és innovatív megoldásai.

Növekvő kiállítási terület és szélesedő kínálat
A szakkiállítás dinamikus növekedésének kiszolgálása érdekében a Sirha Budapest 2018-ban két pavilonban, a HUNGEXPO Budapesti Vásárözpont A és G pavilonjában kerül megrendezésre, melyet az erősödő kiállítói érdeklődés mellett két új tematika bevezetése is szükségessé tesz. A Sirha Budapest kiállítói spektruma kibővítésre kerül a bio és saját márkás termékekkel.

Erős támogatás a szakmai szövetségek részéről
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületével történő szorosabb együttműködésnek köszönhetően a kiállításon erősödik a cukrászipari jelenlét, de nagyobb hangsúly kerül a sütő- és kávéiparra is.

Több, mint 20 000 szakmai látogatót várunk
A kiállításra csak magas minőségű szakmai látogatókat várunk, akiket többcsatornás médiakampánnyal érünk el a szakmai online és nyomtatott sajtóban, a HUNGEXPO 40 000 címből álló adatbázisán keresztül, illetve a hazai és szomszédos országok szakmai szervezetével való együttműködéssel.

Kivételesen gazdag programkínálat
A 2018-as Sirha Budapest minden tematikájában bővül a programkínálat, mely között világszínvonalú versenyek és szakmai konferenciák kapnak helyet. A teljes tervezett programkínálatot IDE kattintva tekintheti meg.

A Sirha Budapest ad otthon a 2018-as Bocuse d'Or Magyar Döntőjének!

Időpont: 2018. február 7-9.
Helyszín: HUNGEXPO, Budapesti Vásárközpont
Információ: sirha-budapest.com

 (Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek