Nyomtatás

Márton napi Borfesztivál, 2017. november 9 - 12.

2017-11-03 392

bor sajtNovemberben ismét vár a főváros legizgalmasabb Márton napi eseménye a Danubius Hotel Gellértben! Az idei borfesztivál a számmisztikát és a bűvös 7-est idézi meg, hiszen ez a szám kiemelkedik a többi közül. A hetes számmal találkozunk többféle időszámításban, vallásban, mágiában, mesében, a magyarság történelmében és szervezetünk ritmusaiban is. 

És most, a hetedik Márton napi Borfesztivál gasztro-programjaiban: a 7 Mestersörész butik sörfesztivállal indul a nulladik nap, ahol 7 kiállító mintegy 30 féle sörével alapozhatunk a borfesztiválra. Világraszóló meglepetéssel és a Gasztronómia 7 csodájával nyílik meg újra a Lakosztályétterem, ahol Szulló Szabina és Széll Tamás készíti a 7-fogásos prémium kategóriás menüt. A Gerbeaud-Gundel-Gellért séfjei és sommelier-i olyan borvacsorát kínálnak, ami még sosem volt a magyar gasztronómia történetében, és barangolhatunk Hetedhét ország ízei között a Márton napi Sunday brunchon.

Ismét felvonulnak a híres szálloda összes termébe Magyarország legkiválóbb borászatai, korlátlanul kóstolhatunk több száz féle bort és minőségi pálinkát. Lesz libastand, Budapest válogatott gasztro helyei, és kúl koncertek a Gellért Fürdőcsarnokban.

Márton nap és borfesztivál? Akkor Gellért!

Időpont: 2017. november 9 - 12.
Helyszín: Hotel Gellért
Információ: http://www.borfesztivalgellert.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek