Nyomtatás

Szunnyad a park: állatparki szezonzáró - 2017. november 5.

2017-10-31 808

madaretetes2017. november 5-én véget ér a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark idei turisztikai szezonja. Az idei utolsó nyitvatartási napon, mielőtt az állatpark egyes lakói téli álomba merülnek, s szunnyadni térne a park, egy jó hangulatú szezonbúcsúztató programmal várjuk látogatóinka

A program délelőtt 10 órakor tökfaragással veszi kezdetét. Az alapanyagokat a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság biztosítja. Az őszi kézműveskedésre vágyók készíthetnek tökből madáretetőt, faraghatnak töklámpásokat, melyeket természetesen haza is vihetnek majd. A tökbél sem fog kárba veszni, a vaddisznó konda várja az ízletes csemegét. Délidőtájt sétálunk majd el kifutójukhoz, ahol felkínáljuk számukra a különleges ebédet.

Az idei utolsó nyitvatartási napon a park 9-18 óráig tekinthető meg. Belépőjegy váltás 17 óráig lehetséges. Programunkra érkező vendégeinknek tombolával és szezonzáró meglepetés ajándékokkal kedveskedünk.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Időpont: 2017. november 5.
Helyszín: Szarvas, Anna-liget
Információ: www.kmnp.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek