Nyomtatás

Future of Business konferencia - 2017. november 8.

2017-10-04 716

hvgfutureMa minden a jövőről szól. Víziókat vázolunk, esélyeket latolgatunk, nagy terveket szövünk és csak remélni tudjuk, hogy sikerül ráéreznünk a jövő trendejire. Nehezíti a dolgunkat, hogy a cégeken belül sincs egységes megértés arról, hogy a technológia változása hogyan fog hatni a piacainkra és arról sem, hogy pontosan mit kellene tenni annak érdekében, hogy a változás nyertesei lehessünk.

Ennek ellenére mind érezzük, a jövőt ma építjük, ma kell meghoznunk azokat a döntéseket és meglépnünk azokat a változtatásokat, amik meghatározzák a következő éveinket.

Jó hír azonban, hogy a jövő algoritmizálható. A digitális transzformáció lépései és sikerkritériumai már ma is láthatóak, a jövőbe vezető út pedig konkrét lépésekre bontható és menedzselhető. A sikeres transzformáció az alkalmazkodóképességen, a gyorsaságon, a nyitottságon és sokszor a vakmerőségen múlik. Feszegetnünk kell a határokat és sokszor át kell lépnünk saját árnyékunkat is.

A konferencián ennek az átalakulásnak a legfontosabb állomásait vesszük végig a jövő központú gondolkodásmódtól a radikális üzleti modellek alap-elemein keresztül az üzleti folyamatok technológiai, szervezeti és emberi aspektusáig.

Időpont: 2017. november 8.
Helyszín: BMC - Budapest Music Center
Információ: www.konferencia.hvg.hu

 

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek