Nyomtatás

32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál, 2017. október 14-15.

2017-10-04 665

futokFusd le életed első vagy sokadik maratonját Budapest legszebb helyeit érintve, érezd magad turistának, és élvezd a szurkolók szeretetét. Ha a 42,195 km-t soknak érzed, választhatod a Theodora 30 km-s távját is, mely együtt halad a maratoni mezőnnyel, de teljesíheted pároddal/barátoddal/barátnőddel párban is a maratoni távot.

A Flora Maratonstafétát 4 fős baráti társaságoknak, céges vagy családi csapatoknak ajánljuk. A vasárnapi nap legrövidebb futótávja az Actimel 10 km.

Ha nem vagy hosszútávfutó, akkor se maradj otthon, gyere ki szombaton a legnagyobb hazai szabadidősport-rendezvényre, és válassz kedvedre a rövidebb távokból. A Riska Minimaratonon 5 km-n teheted próbára magad, a 2,5 km-s Real Nature Maratonkán az iskolai csapatok mellett egyéni nevezőknek is indítunk futamot.

A Fitt Pöttyös Gyaloglás 2,5 km-t garantáltan bárki teljesítheti. A legkisebbeket Anyával és Apával együtt a Családi Futás 600 métere várja. A fogyatékkal élők Esélyegyenlőségi futama 400 méterre várja a sportolni vágyókat. Ha pedig csapatban választanátok a rövid távok közül, a V4 Váltó 4*2 km-e vár rátok.

Gyere, és vegyél részt a 32. SPAR Budapest Maraton Fesztivál - V4 Futóhétvégén futóként vagy szurkolóként!

Időpont: 2017. október 14-15.
Helyszín: Budapest Vársoliget
Információ: www.futanet.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek