Nyomtatás

Street Food Fesztivál, 2017. október 7-8.

2017-10-02 983

grillOktóber 7-én és 8-án nem csak a divat szerelmesei találhatják meg a legjobb ajánlatokat a Premier Outletben. Ezen a hétvégén ugyanis Street Food Fesztivál is várja az ide látogatókat. Igazi gasztronómiai parádéban lehet részünk. Egyebek mellett így ünnepli idén a központ a születésnapját.

 A hamburgertől a kecskesajtig, az orosztól a mexikói konyháig rengeteg finomságot kóstolhatunk október első teljes hétvégéjén a biatorbágyi outletközpontban. A húsimádókat a Befalo Bill várja, mint a leghúsosabb vendéglátó, de fehérjében nem lesz hiány a többi résztvevőnél sem. A Burger Bárban igazán kézműves hamburgereket ízlelhetünk, a klasszikus húsételek szerelmesei pedig a Kobe kolbászaiban találhatják meg az örömüket. Ha már a kecskesajtot említettük: nem csak ilyen, de akár lazacos szendviccsel is csillapíthatjuk éhségünket a Che Che standjánál – akik finomságaik mellett egyébként az év vendéglátója címmel is büszkélkedhetnek. De az édesszájúak sem maradnak hoppon. Várja őket a Crepezilla óriás palacsintacsodáival, vagy mások mellett a Choco Kebab és a Waffelland csokoládé- és egyéb édességkülönlegességekkel.

A kiadós fogások után pedig oltsuk szomjunkat egy jó limonádéval a LemonBárban, vagy kortyoljunk a zamatos pörkölésű kávékból a Bookline Egy könyv: Egy kávé standjánál.

A fentieken túl még számos ínycsiklandó kaland várja a látogatókat a Premier Outletben ezen a hétvégén – és persze születésnapi programok, valamint az elmaradhatatlan akciók is!

Időpont:  2017. október 7-8.
Helyszín: Premier Outlet
Információ: premieroutlet.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek