Nyomtatás

III. ÉletMiNŐség Fesztivál, 2017. október 7.

2017-09-29 466

nyugdijasIsmét várjuk a családi életmódváltást elősegítő komplex programunk résztvevőit, akik a neves szakemberek előadásai mellett interaktív, játékos és gyakorlati foglalkozások keretében szerezhetnek új ismereteket. A témák sokrétűek művészek, tudósok, szakemberek foglalkoznak a női-férfi szerepekkel, a párkapcsolati kérdésekkel...

a családi élet harmóniájával, az életvezetés, a szeretetteljes emberi kapcsolatok, a mozgás, a táplálkozás, a tudatos életvitel és a szűrés alapvető szerepével.

Hogy minél szélesebb réteget szólítsunk meg és biztassunk az EGÉSZség megőrzésére, olyan népszerű előadókat kértünk fel, mint Hommonay Zsolt színművész, Halász Pálma az Élet-Érték Alapítvány kurátora, Székely András a Népességi Kerekasztal koordinátora, Nagy Parisa a Nők Világbéke Szövetségének elnöke, Dr. Tamasi József orvos, Dr. Piczkó Katalin pszichiáter, vagy Prof. Dr. Papp Lajos Széchenyi díjas szívsebész, akik különböző aspektusokból világítják meg, hogy mi határozza meg a szubjektív életminőségünket, azaz a jólétünket.

Időpont: 2017. október 7.
Helyszín: Budapest, Ferencvárosi Művelődési Központ
Információ: http://www.fmkportal.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek