Nyomtatás

XIII. Nemzetközi Anyósfesztivál, 2017. augusztus 12.

2017-08-08 462

anyosfesztA fesztivál az érett nőkről szóló, de az egész családot megmozgató, igazi felhőtlen, egész napos nyári szórakozás, rengeteg nyereménnyel, csodálatos Balaton-parti környezetben. Az esemény fő attrakciója a benevezett hölgyek számára egy egész napon át tartó látványos versenysorozat lesz - tudta meg az Esemény Menedzser.

A versenysorozat hagyományos számai közben – az Anyós7Próba, Anyós Szépségverseny, Szuper Anyós döntő – a szervezők gondoskodnak a minden korosztályt megmozgató közönségfeladatokról is, így a “Sodrófahajító” vagy “Cuccoló” versenyszámokra, az “Unoka kupára”, vagy a “Vianni kvíz”-re, melyekre a strandolók is bátran nevezhetnek az értékes nyereményekért.

A hangulatos Fesztivált “Fanyűvő játszótér”, sport, vízi és gasztronómiai programok, főzőverseny, színpadi produkciók színesítik a nap folyamán. Az estét a Magna Cum Laude Zenekar koncertje zárja.

Időpont: 2017. augusztus 12.
Helyszín: Balatonudvari
Információ: www.balatontipp.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek