Nyomtatás

Borünnep Nagymaroson, 2017. augusztus 19.

2017-08-07 524

bor badacsonyHarmadik alkalommal rendezik meg Nagymaroson a nyár végi borünnepet, amelyen az idén 11 borvidék 15 pincészete várja a látogatókat, mindössze 50 kilométerre Budapesttől. A Nyugati pályaudvarról óránként induló vonatokkal egyszerűen lehet megközelíteni a kétnapos rendezvényt.

Augusztus 19-én 10 órakor nyitják meg a Borutcát, ahol éjfélig lehet kóstolni. A rendezvény hivatalos kóstoló pohara a Nagymarosi Borbarátok Körének standján vásárolható meg, illetve itt váltható vissza.  Mindkét nap színes programok - térzene, táncbemutatók, blues, jazz, gyermekprogramok, utcabál,  tűzijáték - szórakoztatják a nagyérdeműt. Termelői piac várja azokat, akik nemcsak bort szeretnének vásárolni..

A résztvevő pincészetek között van Áts Károly Tokajból, Balla Géza Erdélyből, a Csányi Pincészet Villányból kerekedik fel. Jön a Gombai Pezsgőpincészet Etyekről, a Katona Borház Balatonboglárról. A Koch Borászat a Hajós-Baja borvidéket képviseli. Érkeznek Laposáék Badacsonból, a Mokos Pincészet Villányból, a Sárosdi pincészet Szekszárdról.

Időpont: 2017. augusztus 19.
Helyszín: Nagymaros
Információ: turizmus.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek