Nyomtatás

VII. Tósokberéndi Nosztalgiajármű Fesztivál Ajkán augusztus 4-5.

2017-07-28 637

oldmotorA hét éves Tósokberéndért Egyesület hetedik nagyszabású nosztalgia jármű fesztiválját szervezi augusztus 4-5- én Tósokberénden az Ajka Kristály SE sportpályán. Negyedikén 21 órától hajnali kettőig Retro Discoval indítják a két napos rendezvényt. Másnap reggel nyolc órától várják a járműveket és gazdáikat. Regisztrálni lehet az egyesület honlapján és a helyszínen.

Fél 10-kor indul útjára a 100 km-es veterán túra, amelyet a Bakonyba és a Somló környékére szerveznek. Déltől már igénybe lehet venni a faros buszt és a kis vonatot. Egy órától felvonulást láthatnak a környék lakói. Délután három órától különféle szórakoztató programok zajlanak a színpadon és a pályán. A legjobban várt esemény a négy órára ígért ejtőernyős célba ugrás lesz. Ilyen még Ajkán és környéken nem volt, ezért bizonyára nagy élményben lesz részük a helyieknek és a Tósokberéndre látogatóknak. Közben a traktorhúzó bajnokságban mérhetik össze erejüket az erős emberek és a gyerekek. A kicsik többek között ingyenes légvárban ugrálhatnak. A nap folyamán szakavatott zsűri ítéli oda a díjakat a különböző kategóriákban. Éjfélig a felhőtlen szórakozásé és a slágereké lesz a főszerep.

Időpont: 2017.augusztus 4-5.
Helyszín: Tósokberénd
Információ: http://www.tosokberend.hu/

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek