Nyomtatás

XIV. Európai Kenyérünnep, 2017. augusztus 20.

2017-07-26 740

kenyerOrosháza városának legnagyobb és legrégibb hagyományoknak örvendő rendezvénye augusztus 20-ra esik, melyet szokás szerint az Orosháza-Gyopárosfürdői Gyógy-, Park- és Élményfürdő területén tartanak meg, immáron 14. alkalommal. Az orosházi kenyér és mezőgazdaság sikere a múlt század elejére tekint vissza.

Ennek megfelelően az új kenyér ünnepe különleges jelentőséggel bír, melyet minden évben egy fantasztikus hangulatú rendezvénnyel ünnepelnek meg. Az idei évben a rendezvény társelemeként az aratóünnep kap helyet a helyi gazdakör közreműködésében, melyet egy kézműves vásár is kísér.

Már a helyszín sem mindennapi: a gyönyörűen gondozott, mintegy húszhektáros parkerdőben található Gyopárosi Gyógy-, Park- és Élményfürdőben a kicsik és nagyok szórakozását számtalan medence, csúszdapark, fedett élményfürdő és számtalan egyéb vízi móka garantálja – tehát a fürdőruhát ne hagyja otthon!

Időpont: 2017. augusztus 20.
Helyszín: Gyopáros
Információ: www.gyoparosfurdo-oroshaza.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek