Nyomtatás

MiFID 2. - Termékfejlesztés és termékértékesítés a gyakorlatban, 2017. szeptember 7.

2017-07-12 545

termekfejlesztesPár hónap, és fenekestül felfordul a befektetések világa az Európai Unióban. A január 1-gyel életbe lépő MiFID 2 direktíva nemcsak a termékfejlesztésben és –értékesítésben, hanem a befektetővédelemben és -tájékoztatásban is nagy változásokat hoz.

A hazai befektetési szakma érintett szereplői már elkezdték a felkészülést, hamarosan közzéteszik a részletszabályokat és kiderül, ki hol áll a felkészülésben. A Portfolio szeptemberi egész napos konferenciája a MiFID 2-es szabályozással érintett piaci szereplőknek kíván segítséget nyújtani a felkészülésben.

A felügyeleti szervek, az illetékes hatóságok és a témában jártas más szakértők előadásai mellett egyedülálló, MiFID 2-témák szerint felosztott interaktív körasztalok várják a résztvevőket, az asztaloknál hozzáértő témavezetők segítik a gyakorlati felkészülést, adnak és várnak választ a MiFID 2-vel kapcsolatban felmerülő kérdésekre.

Időpont: 2017. szeptember 7.
Helyszín: Hilton Hotel Budapest
Információ: www.portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek