Nyomtatás

Online Toborzási Konferencia, 2017. szeptember 27.

2017-07-12 935

hrIdén 4. alkalommal rendezzük meg a HR szakma egyik legnépszerűbb tudásmegosztó eseményét, együttgondolkodásra inspirálva szakembereket, vállalatvezetőket és tanácsadókat. Évről évre teremtünk fórumot a legújabb toborzási trendek, személyes és vállalati szintű fejlődési és fejlesztési irányok bemutatására és megvitatására.

A HR-szakmát alapvetően átformáló digitális korszak küszöbén állunk. Évek óta beszélünk a legújabb online eszközökről és csatornákról, amelyek mellett ma már applikációkról, szoftveres és felhő-megoldásokról, digitalizált HR folyamatokról, mérhetőségről, ROI-ról és adatalapú toborzásról kell gondolkodnunk. 
 
A világ vezető szakemberei mind egyetértenek abban, hogy a hagyományos eszközeink, a személyes hálózatunk fenntartása és bővítése mellett fejlesztenünk kell digitális tudásunkat is. Főként a most piacra lépő generációk elérése, bevonzása és elkötelezése, valamint a sorra születő új szakmák, feladatkörök és speciális szervezeti kultúrák sikeres kiszolgálása érdekében. 
 
A HR felé megfogalmazott üzleti elvárásokat már évek óta olyan hatások alakítják, amelyeknek csak akkor tudunk megfelelni, ha a toborzásra nem pusztán támogató funkcióként, de üzleti fókusszal tekintünk. Konferenciánkon a legújabb online és digitális megoldások és sikeres hazai, illetve nemzetközi gyakorlatok bemutatásával erre a szemléletváltásra helyezzük a hangsúlyt.
 
Időpont:  2017. szeptember 27.
Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.
Információ: konferencia.hvg.hu
 


(Esemény Menedzser)
Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek