Nyomtatás

Hazajáró Napok, 2017. július 12-16.

2017-07-07 627

nagyvazsonyIdén is megrendezésre kerül Nagyvázsonyban a Hazajáró Napok, amelynek többek között a Duna TV Hazajáró Magazinja mellett a Csíki Sör lesz az együttműködő partnere. A július 12-16. között megrendezésre kerülő eseménysorozaton tartják a Kinizsi Szövetség találkozóját is, melyet a Magyar Kormány a Bethlen Gábor Alapon keresztül is támogat.

A szövetség tagjai (kilenc Kárpát-medencei magyar közösség) találkozóján több nyitott program várja a helyieket és a turistákat egyaránt. Fellépnek  katonai hagyományőrzők a Salföldi Kopjások vezetésével, naponta több várjáték, solymászbemutató, népmese-mondó, kirakodóvásár, gasztronómiai különlegességek, Csíki-sörös zsákbamacska, Hazajáró-közönségtalálkozó és filmvetítés, vezetett Hazajáró-túrák, népi játszótér, végvári vitézpróba, kulturális és zenés programok sokaságával telik meg a Kinizsi vár és környéke valamint a településközpontban álló Reményi Rendezvényház.

Az öt nap alatt egységes jeggyel szinte minden program szabadon látogatható. Különleges hangulatúnak ígérkezik a IV. Várbál, amelyre július 15-én kerül sor – ez az önkormányzati program idén már a települési szakfeladatként üzemeltetett Kinizsi Várral közösen kerül megrendezésre. A fergeteges, de a hely szelleméhez is méltó báli hangulatról egy igazi báli zenekar, a Frisson Zenekar gondoskodik.

Időpont: 2017. július 12-16.
Helyszín: Nagyvázsony
Információ:  www.nagyvazsonyma.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek