Nyomtatás

Michael Smithing visszatért a magyar irodapiacra

2017-07-05 663

indexA Colliers International magyarországi irodája örömmel jelenti be Michael Smithing visszatérését a cég iroda bérbeadási üzletágához, ahol bérbeadó képviseleti igazgatóként folytatja pályafutását.Michael Smithing közel 25 éves tapasztalattal rendelkezik a magyar ingatlanpiacon. Iroda bérbeadási tanácsadóként kezdte pályafutását a Colliers-nél 1993-ban, ahol 2001 és 2010 az ügyvezető igazgatói tisztséget töltötte be.

Az elmúlt hat év során Michael a zöld épület minősítési szolgáltatásokra helyezte át figyelmét, ahol egy EMEA régióbeli és ázsiai csapatot kialakítva több mint 1 millió m2-en, 50 projekt zöld minősítésében dolgozott többek között olyan ügyfelek számára, mint CA IMMO, a Citibank vagy a GTC.michael smithing

Új szerepkörében Michael visszatér gyökereihez az irodapiacra, hogy az ingatlan tanácsadó cég bérbeadó képviseleti üzletét irányítsa. Emellett az EMEA régió zöld minősítési feladatai továbbra is a felügyelete alá tartoznak a jövőben.

„A Szingapúrban töltött 3 évet követően nagy izgalommal tértem vissza Budapestre, és örömmel találkozom újra ügyfelekkel, veszek részt újra tranzakciókban. Mindent megteszek, hogy friss ötleteimmel az irodapiac meghatározó szereplője legyek.”– mondta Michael Smithing, a Colliers International magyarországi irodájának bérbeadó képviseleti igazgatója.

„Örülünk, hogy Mike elfogadta felkérésünket erre a pozícióra. Jelentős magyar irodapiaci piaci tapasztalattal és tudással rendelkezik, és biztos vagyok benne, hogy visszatérése ügyfeleink előnyére válik a jövőben.” – tette hozzá Tim Hulzebos, a Colliers International magyarországi irodájának ügyvezető igazgatója.

Forrás: Colliers International

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek