Nyomtatás

Budapesti Borbár Túra, 2017. július 6.

2017-07-02 496

Ha szereted a borokat, szinte biztos, hogy jártál már borbárban. Tudtad, hogy Budapesten több mint húsz van belőlük? Ha végigjárod és megismered őket, rádöbbensz majd, hogy mindegyikük külön-külön is egy apró, önálló boros univerzum. Más és más szempontok alapján alakítják ki a borválasztékukat, különböző ételeket kínálnak.

Nem utolsó sorban eltérő belső dizájn segítségével igyekeznek hangulatossá tenni az általuk betöltött teret és különlegessé varázsolni az ott töltött időt.

A budapesti borbárok színes világába tekinthetünk bele 2017. július 6-án, a második alkalommal megrendezendő Budapesti Borbár Túra keretében. Idén több mint 25 helyszín készül változatos programokkal, jobbnál jobb borokkal, zenével és gasztronómiai finomságokkal.

Egy napra Budapestre költöznek a magyar borvidékek, ahol a pesti és a budai borbárok vendégül látnak egy-egy borászközösséget, és pohárra kínálják annak borait. Mindenki megtalálhatja a kedvenceit, és a borbárok között sétálva újdonságokat is felfedezhet magának. Több helyszín délutáni és esti programokkal is készül, a borbárokban pedig személyesen találkozhatunk borászokkal az egész országból. Kiránduljuk végig a magyar borvidékeket egyetlen este alatt, és ismerjük meg a főváros boros arcát!

(Forrás: welovebudapest.com, apatsagipinceszet.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek