Nyomtatás

Kontakt Színház-és Kertmozi, 2017. június 16 - augusztus 20.

2017-06-13 889

gyerekekBalatonszemesen június 16-ától idén debütál az egész nyáron át tartó programsorozat a felújított, régi kertmoziban. Kicsiknek és nagyoknak, bringásoknak, lelkileg felüdülni vágyóknak itt kellemes és tartalmas időtöltésben lehet részük. A kisgyermekekkel érkező családoknak minden nap - hétköznap is - délután két-két gyerekelőadás megtekintésére lesz lehetőségük.

A nagyobb gyerekekkel érkező, illetve felnőtt látogatóinkat nagysikerű (vagy épp premier előtti) színházi előadásainkra, filmvetítéseinkre várjuk. A mozi melletti park közösségi tere kiváló pihenőhelyül szolgálhat a Balatont körbe tekerő kerékpárosoknak. Ezen a biciklis ponton nemcsak az alapvető szervízelésre lesz módjuk, hanem árnyékos pihenő helyre és büfé által kínált hűsítők fogyasztására is.

Minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel vár a KONTAKT Színház-és Kertmozi, elsősorban az előadásokra, de a színház kertjében való kikapcsolódásra is.

Időpont:  2017. június 16 - augusztus 20.
Helyszín:  Balatonszemes
Információ:  www.kontaktkert.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek