Nyomtatás

Új 2400 négyzetméteres vízi-játszótérrel indul a nyár a Tisza-tónál

2017-05-31 586

vizividamparkAz ország második legnagyobb taván június 12-án nyitják meg a több mint két kézilabda pálya alapterületű vízi-kalandparkot A sarudi strandon most megnyíló – több mint 2400 négyzetméter alapterületű - Aquaglide vízi-játszótér, nemcsak az első ilyen park Magyarországon, de méretét tekintve csupán egy nagyobb ilyen vízipark található, Franciaországban.

Az új vizi-kalandpark megnyitása része a sarudi Élményfalu programnak, amely egy teljesen magánerőből, gazdasági alapokon megvalósuló fejlesztési program. Az Élményfalu szervezésében az elmúlt években már vitorlás-, horgász-, lovas- és felfedező táborok indultak, fellendítve a kistelepülés turisztikai és gazdasági életét.

A program keretében épült fel továbbá az ország első horgászmúzeuma Sarudon és itt talált új otthonra az MKB vitorlás kishajó flottája, hogy megalapozzák a Tisza-tavi vitorlázás újraélesztését.

(Esemény Menedzser - Turizmus Online)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek