Nyomtatás

Utolsó Sörfesztivál, 2017. június 2-5.

2017-05-29 956

sorAz utolsó alkalom, hogy átéld a Budai Vár és Sörfesztivál adta utánozhatatlan élményt és szórakozást. Nagy örömmel tölt el minket és egyben szomorúsággal is, hogy a Budai Vár felujítási munkálatai miatt idén még UTOLJÁRA, utolsó pillanatban sikerült összehoznunk Nektek az ország legnagyobb és legrangosabb sörfesztiválját.

A Ti ötleteitek, véleményeitek alapján alakítottuk a fesztivált, de egyszer minden jó véget ér és reméljük össze tudunk hozni Nektek a jövőben még hasonló világszinten elismert fesztiválokat. Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen lenyűgöző, a világon egyedülálló helyszín adhatott otthont a Sörfesztiválnak. Az elmúlt 6 év alatt elszaporodtak mellettünk az ingyenes sörös kezdeményezések, de Ti kitartottatok mellettünk, így tudtunk egyre jobbak és nagyobbak lenni.

sorfeszt2
Fotó: reblog.hu

Lesz egy hely, ahová ha megérkezik a szomjas utazó nincs más dolga, mint fülön ragadni EGYEDI SÖRFESZTIVÁL KORSÓJÁT, belevetni magát a nyüzsgő forgatagba vagy éppen megpihenni a BUDAI VÁR gyönyörű panorámájában gyönyörködve.

Lesz egy hely, ahol a hamisítatlan, hajnalig tartó UTCABÁL mellett a kihagyhatatlan KONCERTEK izgalmas STREET FOOD és FOOD TRUCK-os felfedezni-valókkal párosulnak - hogy legyen miből szemezgetni sörkorcsolya gyanánt.

Június 2 és 5 között UTOLJÁRA töltjük meg a legfinomabb jéghideg sörkülönlegeségekkel a Budai Várat!

Időpont:  2017. június 2-5.
Helyszín: Budai Vár
Információ:  http://www.sorfesztival.hu/

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek