Nyomtatás

Hey, June! 2017. június 7-20.

2017-05-25 828

mupaA Müpa nyárindító fesztiválja 2017. június 7-20. között az előző évekhez hasonlóan, több generációból vonultatja fel a hazai könnyűzene képviselőinek legjavát. Az együttesek és előadók ezekre az alkalmakra mindig valami különlegessel, szokatlannal, újdonsággal készülnek, és ez ebben az évben sem lesz másként.

A sort a hazai alternatív szcéna egyik alapzenekara, az Európa Kiadó kezdi, amely tavasszal mutatta be új albumát, turnéjukat sok meglepetéssel fűszerezve most a Müpában koronázzák meg. Őket a fiatal zenész-generáció egyik legeredetibb és legsokszínűbb muzsikusa, Szeder követi, majd egy különleges koncerttel érkezik az izgalmas zenei világú The Qualitons, amelyre tavaly a Red Hot Chili Peppers tagjai is kíváncsiak voltak.

Újdonságokkal készül a mindig kísérletező kedvű Jónás Vera Experiment, amelynek Tiger, Now! című albuma idén Fonogram-díjat kapott. A fesztivál méltó záróakkordja a legpopulárisabb magyar alternatív zenekar, a KFT lesz, amely tíz év után áll ismét a Müpa színpadára, természetesen egy újabb felejthetetlen koncert ígéretével. Műsoruk és előadói gárdájuk ezúttal az egész világot behálózza, ezért ez a produkció a Globe címet kapta.

Időpont: 2017. június 7-20.
Helyszín: Müpa
Információ: www.mupa.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek