Nyomtatás

Sharing economy – megosztásos gazdaság, 2017. június 15.

2017-05-17 725

megbeszeles hvgAmi az enyém, az a tied is! Ha fizetsz érte! Új üzleti modell, új gondolkodásmód? Mi a lényege a megosztásos gazdaságnak? Tartsunk tőle, vagy legyintsünk rá? Vagy vegyük nagyon komolyan, s inkább emeljük át fejlesztéseinkbe, gondolkodásmódunkba  az egyre nagyobb igényeket kielégítő üzleti modellt? Az innovatív cégek ma már ez utóbbit teszik. Ők már tudják, miért!

A weben élő, a social médiában otthonos, ökotudatos, a pénztárcájukat kímélő emberek tömege választja a sharing economy alapú szolgáltatásokat. Mert nagyságrendekkel olcsóbbak, rugalmasabbak, gyorsabbak. Szeretik az emberek, amikor a  közösség, a fenntartható fejlődés érdeke találkozik a magánérdekkel. Talán ez a világszerte rohamos szaporodásuk oka.

Az Uber-sztori kapcsán tapasztalhattuk, hogy a szabályozás csak utána kullog az eseményeknek. A jövőben gondolkodó cégek viszont jól teszik, ha beépítik fejlesztéseikbe a jövőt

Időpont: 2017. június 15. csütörtök, 10.00–16.00
Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont,
Információ:  www.piacesprofit.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek