Nyomtatás

Balatonfüred Concours D’Elegance, 2017. május 5-7.

2017-04-28 1649

oldtimer1Az autók gördülő múzeumának is beillő Balatonfüred Concours d’Elegance az elegancia és a nagy múltú márkák találkozása hagyományt teremtett Magyarországon is. Ebben az évben közel 50  igazán  különleges  autót  várunk  a füredi Tagore sétányra, hogy az esemény keretében  az Európában is ritkaságnak számító személy és versenyautókban gyönyörködjön a közönség.

2016-ban az III. Balatonfüred Concours d‘Elegance rendezvény különleges rangot is kapott! Az UNESCO  elismerte, és patronálásáról  biztosította, az idén az 50  éves  jubileumát ünneplő FIVA (Fédération Internationale  des Véhicules Anciens / Történelmi  Járművek  Nemzetközi  Szövetsége) műszaki kulturális örökségvédelem terén kifejtett fáradhatatlan  tevékenységét.  

Íme egy kis képes beszámoló egy korábbi eseményről:

Az  50  éves  FIVA  pedig  kiemelte a balatonfüredi rendezvényt, a több száz hasonló eseménye közül és az UNESCO patronáltja státuszt biztosított számunkra.

Időpont: 2017. május 5-7
Helyszín: Balatönfüred, Tagore sétány
Információ:  http://balatonfuredconcours.eu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek