Nyomtatás

III. Savaria legio race extrém futóverseny, 2017. április 29

2017-04-21 395

mozgasSportoló vagy és kihívást keresel? Szeretnéd feszegetni határaidat? Hobbi sportolóként, esetleg "gyerekfejjel" kipróbálnál valami újat és izgalmasat? Esetleg szülőként megnéznéd, ahogy a gyermeked versenyez a gyermekpályán vagy szabadon tombol, kúszik, mászik egy jót? A szombathelyi Skorpió Box Club egy szenzációs ujdonsággal rukkol elő a nagyközönségnek.

A külföldön már elterjedt - Spartan Race, Mud Race, Brutál Futás néven ismert - és most már hazánkba is eljutott nagy népszerűségnek örvendő emberpróbáló akadályversenyt rendez Szombathely városában!

Mi is ez? Ez a kihívás az emberpróbáló feladatokról szól. Itt nem számít az időjárás és a domborzati nehézségek, ami dominál, csak a szív és az akaraterő.

Népszerűsége az egyszerűségében keresendő. Nincs szükség drága felszerelésekre, sem konditeremre, csak a megfelelő felkészültségre kell helyezni a hangsúlyt. A másik fontos feladat, hogy ne adjuk fel menet közben. Több természeti elemmel kell megvívni a harcot, ráadásul mindezt időre. Alapvetően a futás a fő cél, de nehezítésként a sárral, a vízzel, különböző akadályokkal, ügyességi feladatokkal is meg kell küzdeni. A táv hosszát előre nem pontosítja a Skorpió Box Club, ahogy a kihívás próbatételeit sem.

Időpont: 2017. április 29
Helyszín: Szombathely
Információ:  http://www.slrace.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek