Nyomtatás

Világjáró gyerekek - Dánia, 2017. április 8.

2017-04-05 415

gyerekekGalériánk szeptemberben induló programsorozatában hónapról hónapra új nemzet kultúrája kap bemutatkozási lehetőséget. A mesék, animációs filmek, színházi eladások, gyermekjátékok és közös beszélgetések által a programon résztvevő gyerekek (nemzetiségiek, külföldiek és magyarok egyaránt) lehetőséget kapnak új kultúrák megismerésére, látókörük szélesítésére.

A „Világjáró Gyerekek Klubjának” ajtaja mindenki előtt nyitva áll, aki szeretne új kultúrákat megismerni. A házigazda nemzet gyermekeit szeretettel invitáljuk meg programunkra, ahol ők maguk is megismertethetik társaikat kedvenc, nagyszüleiktől és szüleiktől tanult autentikus játékukkal.

A program valamennyi nemzet gyermekei és családjai számára INGYENES és REGISZTRÁCIÓ KÖTELES! Regisztrációs emailjét a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címre várjuk, tárgyban legyen, hogy melyik gyereknapra regisztrál, emailben pedig, hogy küldje el, hogy hány felnőtt és gyerek szeretne részt venni. A regisztrációt a programot megelőző nap 14 órakor zárjuk.

Időpont: 2017. április 8.
Helyszín: Budapest, Deák 17 Galéria
Információ: www.deak17galeria.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek