Nyomtatás

Fehérvári Halünnep, 2017. április 8.

2017-03-31 997

halaszleVan itt csali és egy-két horog, lássuk, mire jutnak a palotavárosi tavak horgászai és szakácsai! A közösségkovácsoló családi ünnepen a botok végén a nagy fogásra várva, a bográcsok mellett a legízletesebb falatok reményében versenyezhetünk. A fehérváriak már bizonyították, hogy nem városbéli puhányok.

Ezreket vonz a városszéli zöldövezet halételeket és horgászatot népszerűsítő találkozója. A hagyományteremtő céllal létrehozott rendezvény egy év alatt a város második legnagyobb gasztronómiai fesztiváljává nőtte ki magát. A pecázás és a főzés izgalmait nem csak a versenyzők élhetik át. Kicsiknek és nagyoknak profik mutatják be a vízparti sport csínját-bínját és a fakanálforgatók is szívesen megosztják receptjeiket az érdeklődőkkel. Az eredményhirdetésig szórakoztató programok, koncertek, vásári forgatag és vidám gyermekprogramok színesítik a családi hétvégét.

 
 

Időpont: 2017. április 8.
Helyszín: Székesfehérvár, Palotavárosi tavak
Információ: www.hofesz.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek