Nyomtatás

Nosztalgikus tavasz az Alle-ban, 2017. április 1-23.

2017-03-29 1358

tavaszA vintage varázslatos világa - az örök romantika birodalmába kalauzol el áprilisban minden érdeklődőt az Allee. A vintage-életérzés beköltözik a bevásárlóközpontba és Te is részese lehetsz ennek a csodálatos világnak. A stílusra jellemző pasztell, púder és cukorka színek, a buján romantikus növények, valamint a régi, klasszikus bútorok,...

... és egyéb használati tárgyak újraálmodása, az 1920 és 1975 közötti öltözködési irányzatok felhasználása mind-mind ennek az életstílusnak a része. A vintage az Egyesült Államokból és Nyugat-Európából indult hódító útjára, amely mára Magyarországon is egyre népszerűbb. 

Ingyenes vintage- és dekorálóműhellyel várja a gyermekeket és a felnőtteket az Allee Bevásárlóközpont 2017. április 1-23. között. Előzetes vagy korlátozott számban helyszíni regisztráció után bárki kipróbálhatja a keksz-, cupcake- és tortadíszítés, a tojásdíszítés és a levendulazsák készítésének folyamatát, ellesheti a dekorációs trükköket.

Igazi designcukrász tart tortadíszítő bemutatót április 8-án 15 és 17 óra között, hogy elkápráztassa az érdeklődőket. Kelemen Tóth Anita a tavalyi nemzetközi cukrász Olimpia ezüstérmese, több verseny aranyérmese különleges műfogásokkal is megismerteti a tortadíszítés-rajongókat.

Számos változatos program mellett minőségi termékek kézműves vására várja a vintage örök szerelmeseit.

Időpont: 2017. április 1-23.
Helyszín: Alle
Információ: http://allee.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek