Nyomtatás

Comfortex - Lipcse, 2017. szeptember 2-4.

2017-03-06 933

comfortex 170Három kiállítás egy fedél alatt az ősz első napjaiban! A Cadeaux kiállításon (300 kiállító) kézzel készült ajándékok, asztaldekoráció, játék, virág, emléktárgyak, ajándéktárgyak, reklámajándékok, képek és keretek várják a nagyérdeműt. A Comfortex-en (110 kiállító) a lakberendezés tervezői, gyártói és nagykereskedői a legújabb trendekkel és ötletekkel látják vendégül a látogatókat.

Textilek, anyagok, színek minden mennyiségben: függöny, szőnyeg, tapéta, festék, padló – és mennyezetburkolás, dekorációs anyagok, kiegészítők, világítás, stb. AMIDORA óra- és ékszer kiállításon (220 kiállító) a legnagyobb márkák mellett a kevésbé ismert alkotók, órás és ötvös mesterek is meg szeretnék hódítani látogatóikat.

Comfortex
Lakberendezési szakkiállítás
www.comfortex.de
Lipcse, 2017. szeptember 2-4.


A Lipcsei Vásárok magyarországi képviselete (Interpress Kiállítások Kft. & Interpress Travel) további kérdésekben, kiállítói részvételük és/vagy kiutazásuk megszervezésében (kulcsrakész stand- / szállás-, repülő-, vagy vonatjegy-foglalás, belépők Ft-ellenében) örömmel áll szíves rendelkezésükre. Kontakt: Seifert Ibolya, tel: 302-7525, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek