Nyomtatás

A Spirit Hotel Thermal Spa az év ötcsilllagos szállodája

2017-02-28 386

spiritA Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa superiort választotta meg a 2016-os év legjobb ötcsillagos szállodájának. Kaisinger András vezérigazgató szerint a természeti és épített környezet összhangja, a magas színvonalú spaszolgáltatások és a szálloda csapata mellett a professzionális egészségmegőrző kezelések teszik sikeressé a hotelt.

A 2013-ban alapított szakmai elismerést azoknak a hazai szállodáknak ítélik meg minden évben, amelyek a maguk kategóriájában kimagasló értéket is teremtettek az innováció, a szolgáltatások minősége, a humánpolitika és a vállalati társadalmi felelősségvállalás területén.

Az immár negyedik alkalommal kiírt pályázatra összesen 16 szálloda jelentkezett az ország kilenc településéről három-, négy- és ötcsillagos kategóriában.

A Spirit Hotel Thermal Spa superior  Magyarországon egyedüliként tagja a világ gyógyszállodáit magába tömörítő Healing Hotels of the World szervezetnek.

(Forrás: origo.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek