Nyomtatás

MOTOSALON, 2018. március 8-11.

2017-02-23 715

motosalonKözép-Európa legnagyobb motoros szakvására a MOTOSALON. A rendezvény fővédnöke a Cseh Gépjármű Importőrök Szövetségének Motorkerékpáros Szekciója (SDA), továbbá az Autóipari Egyesület (AIA). A MOTOSALON szakvásár a Motorkerékpár Gyártók Európai Szövetségének (ACEM) hivatalos rendezvénye, amelyet évenként váltva Prágában és Brnóban rendeznek.

A MOTOSALON Közép-Európa legnagyobb képviselete, és ez az egyetlen motorkerékpár-vásár, amelyet a Car Importers Association - a motorkerékpár-részleg és az Automobile Industry Association (AIA) támogat. A BVV Trade Vásárcsarnok és a Car Importers Association motorkerékpár-részlege közötti megállapodás szerint a helyszín minden évben váltakozik Prága és Brno városai között.

A vásár bemutatja a cseh piacon elérhető fontos márkák teljes skáláját, újdonságokat, a látogatók mindent megtalálhatnak, ami a motorkerékpárhoz kapcsolódik.

Információ: International Fair for Motorcycles, ATVs, Accessories and Clothing
Időpont: 2018. március 8-11.
Helyszín: Brno Exhibition Centre
További információ: http://www.bvv.cz/en/motosalon/



(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek