Nyomtatás

oils+fats München, 2017. szeptember 11-15.

2017-02-14 702

oils fats2017. szeptember 11-15. között kerül Münchenben megrendezésre az oils + fats kiállítás, mely az olajok és zsírok technológiai és innovációs nemzetközi szakvására. Az esemény 5 napos keresztül tart. Az oils + fats Európa egyedülálló állati, növényi olajok és zsírok technológiai és innovációs szakvására, ahol új trendek, innovációs ötletek várják Önt.

Az egész szakmából megjelennek az európai döntéshozók, üzleti vezetők. A vásár nemcsak innovációs, hanem információs és kommunikációs platformja is az újdonságoknak, ezáltal a szakma nélkülözhetetlen rendezvényévé vált.

A tematika rendkívül széles körű, mely többek között a következő témákat foglalja magában: nyers- és segédanyagok; termelés; feldolgozás; logisztika; eljárás- és minőség-ellenőrzés; kutatás; intézmények és kiadók; töltési és csomagolási technológia; zsírban sütés.

Újdonság lesz, hogy ebben az évben párhuzamosan tartják meg a drinktec kiállítással, amely az ital- és folyékony élelmiszergyártás-ipar világvására, illetve a SIMEI@drinktec vásárral, amely nemzetközi bortechnológiai kiállítás.

Bővebb információ kiállítók és látogatók számára: http://www.oils-and-fats.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek