Nyomtatás

InfoShow, 2017. február-március

2017-01-27 692

infoshowAz Info-Show Rendezvénysorozat keretén belül az egy napos szakmai kiállítási- és konferenciaprogramunkat idén országszerte 4 helyszínen rendezzük meg. Továbbra is naprakészen, biztonságosan – Trendek és új lehetőségek az elektrotechnikában – Épületek villamos berendezéseinek biztonsága – címmel.

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt az aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

A 2016-17-os szezonban a Magyar Elektrotechnikai Egyesület és az EMOSZ visszatérő partnerei WAGO Hungária Kft., C+D Automatika Kft., Dehn+Söhne GmbH.+CO. KG, Hensel Hungária Kft., OBO Bettermann Kft., a Schneider Electric Hungária Villamossági Zrt. mellett az ELMON Hungária Kft-vel, valamint a Legrand Zrt-vel bõvül az elõadók és kiállítók sora, új színt és új témákat hozva a villanyszerelés területéről.

A hallgatók nemcsak épületautomatikai rendszerekről, napelemek érintésvédelméről, hatályos tűzvédelmi szabályozásról, túlfeszültség védelemről hanem a legújabb szerelőtechnikákról, innovatív megoldásokról is első kézből értesülhetnek a gyártóktól és képviseleteiktől.

Miskolc | 2017. 02. 07.

Veszprém | 2017. 02. 21.

Kecskemét | 2017. 03. 07.

Zalaegerszeg | 2017. 03. 21.

További nformáció: infoshow.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek