Nyomtatás

Cirkuszi szomszédolás, 2017. január 28 - március 19.

2017-01-26 713

cirkusz epuletA Fővárosi Nagycirkusz következő produkciójában a szomszédos és a visegrádi országok cirkuszművészete kerül a középpontba. A Cirkuszi szomszédolás című műsorban egymást kiegészítve lépnek porondra a környező országok tehetséges artistái – ezzel is azt hangsúlyozva, hogy együtt, egymásra figyelve, egymástól tanulva milyen sokra vagyunk képesek.

Közép-Európa közepén Magyarország jelentős cirkuszi tradíciókkal bíró nemzet. Ahogy kiemelkedő alkotóink vannak a komolyzene, a színház, a táncművészet, az irodalom területén, úgy a cirkuszművészetünket is ismeri és elismeri a világ. Az elmúlt évszázadokban eredményeket csak úgy tudtunk felmutatni, hogy figyeltük és tiszteltük a szomszédos népek kultúráját, hatással voltunk rájuk és tőlük mindig tanultunk. Ahogy más művészeti ágakban, úgy a cirkuszművészetben is különös fontossága van ennek a kölcsönös inspirációnak.

Időpont: 2017. január 28 - március 19.
Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz
Információ: http://www.fnc.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek