Nyomtatás

Moulding Expo, 2017. május 30. – június 2.

2017-01-25 694

mouldingexpoA kétévente megrendezésre kerülő MOULDING EXPO számos ágazat számára ideális találkozási pont: a klasszikus szerszám,- prototípus-és öntőforma mellett találni rendszerszállítókat a műanyagipar és fémfeldolgozás területéről, de ott vannak a szerszámgép gyártók, méréstechnika képviselői, egészen a software házakig bezárólag.

Sokak számára garancia a stuttgartiak vásári kompetenciája mellett az olyan szakmai szponzorok jelenléte, mint a VDMA, VDW és VDWF, ill. a globális partner ISTMA támogatása és együttműködése.

A MOULDING EXPO kiállítás 2015. évi premierje olyan jól sikerült, hogy 2017-ban a 3-as és 4-es csarnokok mellé az 5-ös és 6-os pavilonokat is a kiállítók rendelkezésére bocsátja a Messe Stuttgart. Cél a 2015-es számok (620 kiállító, 30 országból, 14.000 látogató, 52 országból, 31.000 négyzetméter bruttó kiállítási terület) túlszárnyalása.

További információ:

MOULDING EXPO
Nemzetközi szerszámgyártás-, minta-és öntőforma szakvásár
Stuttgart, 2017. május 30 – június 2.
www.moulding-expo.de

Az Interpress Kiállítások Kft. & Interpress Travel további kérdésekben, kiállítói részvételük és/vagy kiutazásuk megszervezésében (kulcsrakész stand / szállás-, repülő-, vagy vonatjegy-foglalás, belépők Ft-ellenében) örömmel áll szíves rendelkezésükre. Kontakt: Seifert Ibolya, tel: 302-7525, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek