Nyomtatás

Zuliefermesse+intec, 2017. március 7-10.

2017-01-25 588

zuliefermesseA Zuliefermesse idestova 17. esztendeje Közép-Európa egyik legfontosabb nemzetközi szakmai találkozója, ahol kétévente a beszállító ipar és szerszámgépgyártás beszállítói és rendszergazdái, a végtermék-gyártók és konkrét beszállító partnert keresők találkoznak. 2015-ben 379 kiállító érkezett 19 országból, a regisztrált szaklátogatók száma 10.276 volt.

A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK:

ÁGAZATOK: ismét a járműipari, a gépipari,- szerszámgépipari beszállítások és szolgáltatások állnak a középpontban, kiegészülve további ágazatok, pl. műanyagipar, elektrotechnika/elektronika, orvostechnika, stb. beszállítói kínálatával. Látogatóként végtermék-gyártókat, rendszerszállítókat várunk számos ipari területről.

INTEC: 2017-ben is a Z-vel párhuzamosan kerül megrendezésre az Intec, mely a szerszámgépek, automatizálástechnológia nemzetközi szakkiállítása, melyre már most több mint 1.000 kiállító jelezte részvételét.

SZAKMAI PROGRAMOK: Ipar 4.0, újtípusú anyagok megmunkálása, forrás kímélő hatékony termelés, hogy csak néhány aktuális témát említsünk.

Az IHK Leipzig szervezésében 2017. március 8-án a Halle 4 Forum részben megvalósuló CONTACT – Business Meetings kooperációs börze az enterprise europe network támogatásában, B2B platformjával elősegíti a kereslet-kínálat koncentráltabb egymásra találását. Kiállítóknak és külföldi szaklátogatóknak ingyenes a részvétel, regisztrálni a www.zuliefermesse.de / fejlécben Fachprogramm / benne CONTACT Business Meetings / Anmeldung 2017. február 15-ig lehetséges a www.b2match.eu/contact2017 elérésével (németül, vagy angolul).

Zuliefermesse
Nemzetközi Beszállítóipari szakkiállítás részek, részegységek, modulok és technológiák 
www.zuliefermesse.de

intec
Gyártástechnikai, szerszámgépipari- és egyedi gépgyártás szakkiállítás
www.messe-intec.de

A Lipcsei Vásárok magyarországi képviselete (Interpress Kiállítások Kft. & Interpress Travel) további kérdésekben, kiállítói részvételük és/vagy kiutazásuk megszervezésében (kulcsrakész stand / szállás-, repülő-, vagy vonatjegy-foglalás, belépők Ft-ellenében) örömmel áll szíves rendelkezésükre.  Kontakt: Seifert Ibolya, tel: 302-7525, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek