Nyomtatás

Ragadozók napja, 2017. január 7.

2017-01-06 1126

hiuzA Budakeszi Vadaspark 2017 első kiemelt programját a ragadozóknak szenteli. A Ragadozók napja hagyományosan egy faj köré szerveződik: tavaly a hiúzt mutatták be, 2017. január 7-én pedig a kutyafélék képviselőiről, az aranysakálról, a rókáról, a nyestkutyáról és a farkasról esik majd szó. 

A Budakeszi Vadasparkban számos Magyarországon őshonos, illetve a Kárpát-medencébe betelepült állatot lehet testközelből megtekinteni, legyen az háziállat, madár, vagy éppen kisemlős. Azonban mind közül a legkülönlegesebb élmény az lehet, mikor az ember egy valódi ragadozóval nézhet farkasszemet úgy, hogy nem kell rögtön felkötnie a nyúlcipőt.

A Ragadozók napján a hazai erdőkben is fel-felbukkanó kisebb ragadozóké, a rókáé, a nyestkutyáé, a farkasé, és az év elején Budapest környékére is visszatérő aranysakálé lesz a főszerep. Izgalmas állattréningeken, szakvezetéseken és látványetetéseken lehet közelebbről is megismerkedni velük a Budakeszi Vadaspark jóvoltából. 

Időpont: 2017. január 7.
Helyszín: Budakeszi Vadaspark
Információ: www.vadaspark-budakeszi.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek