Nyomtatás

Advent a Várkert Bazárban, 2016. december 24-ig

2016-11-25 737

advent varkertbazarHangolódjon idén is a Várkert Bazárban a karácsonyra! November 27-től Európa legnagyobb adventi gyertyáival, családi- és gyermekprogramokkal várjuk látogatóinkat: Omega-koncert, Miklósa Erika és a Magyar Virtuózok Kamarazenekar estje, Csipkerózsika táncjáték, egyedi adventi vásár, street food ínyencségek, jégpálya és meglepetés programok december 24-ig!

A tavaly első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal megrendezett, óriási népszerűségnek örvendő adventi programsorozatot idén nagyobb léptékű formában, a Várkert Bazárban és az előtte található Ybl Miklós téren rendezzük meg. A november 26. és december 23. közötti időszakban számos program várja a kilátogatókat a karácsonyi hangulat és készülődés jegyében.

Az idei adventi programsorozat különlegessége a Várkert Bazár előtti egyedülálló karácsonyi vásár: a Hello Wood egyedi faházaiból felépített mini városban a Népművészeti Egyesületek Szövetségének szervezésében hazánk képző- és iparművészei kínálják termékeiket.

A vásárról természetesen a gasztronómiai ínyencségek sem hiányozhatnak: látogatóink a Magyar Street Food Egyesület tagjaiból álló csapat látványkonyhának kínálatából válogathatnak, az ínycsiklandó fogásokat pedig a vásár közepén felépített melegedő sátorban, csodálatos panoráma mellett fogyaszthatják el. Emellett óriás képernyőn tekinthetik meg Budapest egyéb látványosságait, programajánlóit, hogy az itt eltöltött napok valóban eseménydúsak és felejthetetlenek legyenek.

Időpont: 2016. november 26-december 24.
Helyszín: Várkert Bazár
Információ: www.varkertbazar.hu/

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek