Nyomtatás

Terepkerékpár-verseny Veszprémben

2016-11-16 589

locargo crossAz előzetes nevezések alapján a 16 kategóriában közel kétszáz versenyző indul a vasárnapi LOcarGO Veszprém Cross terepkerékpár-versenyen, a magyar cyclocross kupasorozat harmadik futamán. A bakonyi megyeszékhelyen ötödször rendezik meg a viadalt, mely népszerű a téli időszakban is kerékpározók körében.

"Az előnevezés során 150 fő jelezte indulási szándékát, ami a helyszínen várhatóan még tovább emelkedik. Az élvonal képviselői mellett hobbi és utánpótláskorú kerekeseket is várunk" - mondta Tóth András főszervező, a Veszprémi KE alelnöke.

A rajt- és célterület a város központjától alig 500 méterre fekvő Jutasi úti parkban lesz. A helyszíni nevezés vasárnap reggel 9 órakor kezdődik, a női elit mezőny 11.30-kor, a férfi elit kategória versenye 13.30-kor rajtol.

A terepkerékpár (cyclocross) versenyeket ősszel és télen rendezik 1500-3000 méter hosszú körpályákon, amelyek földutakon, réteken, füves területeken, aszfalton, lépcsőkön, különböző mesterséges és látványos akadályokon keresztül haladnak.

(MTI)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek