Nyomtatás

VISION - Stuttgart, 2016. november 8-10.

2016-09-21 887

visionA rendezvény középpontjában a képalkotó ipar termékei és szolgáltatásai állnak, melyek az érzékelő processzorok, szenzorok, kábelek, kamerák, szoftverek, komplett gépi látásrendszerek és a megvilágítási rendszerek világa. A kétévenként népes nemzetközi szakközönséget vonzó stuttgarti vásár három napján több mint 432 kiállító, 8.700 látogató találkozik 21.000 négyzetméteren.

Látogatói célcsoportok: fejlesztők, programozók, mérnök informatikusok; ellenőrzőrendszerek; nyomtatott áramkörök; kábel és csatlakozók; segédanyag/tartozékok tervezői/ fejlesztői, szolgáltatók.

Kísérőprogramokban sem lesz hiány:

Átadásra kerül a VISION Award-díj, melyet a legkiválóbb /innovatívabb megoldást feltaláló cég kapja a gépi látás világában.

Ipari VISION Napok Fóruma, a képfeldolgozás minden részletére precízen kitérő előadássorozat.

"Mindent a szabványokról" - Függetlenül attól, hogy CameraLink, CoaXPress, CamerLink HS, GigE Vision vagy USB 3 a technológia, minden felület a saját pályáján erős. A "Szabványok életre" külön kiállításon mutatja be az egyedi alkalmazásokat és lehetővé teszi a közvetlen párbeszédet a fejlesztők között.

Időpont: 2016. november 8-10.
Helyszín: Messe Stuttgart,
További információ: http://www.messe-stuttgart.de/vision

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek