Nyomtatás

Etyeki Szüreti Borangoló, 2016. szeptember 24.

2016-09-21 860

bor3A kilencvenes évek végén Etyek felpezsdült. A helyi borászok kinyitották pincéiket, és vendégül látták egymást, illetve a környékbeli látogatókat egy-egy pohár borra. Hamarosan létrejött az Etyek Pincefesztivál és az Etyeki Kezes-Lábos, melynek komoly küldetése volt: megismertetni a vidéket a fővárossal és az egész országgal.

A terv működött, éveken keresztül nagy sikere volt mindkét programnak, és rengeteg, a jó borért és ételért rajongó ember fordult meg Etyeken.

Az etyeki borászok azt szeretnék, ha nem csak évente kétszer jönnének Etyekre az emberek, hanem többször megfordulnának itt egy-egy ebéd vagy borkóstoló erejéig. Éppen ezért szeretnék a kezdeteknél megszokott módon folytatni a vendéglátást. Több mint tíz év tapasztalatával, újításaival és fejlődésével felvértezve várnak mindenkit nyitott pincéikben, hangulatos teraszaikon vagy éppen szőlőlugasaikban.

Időpont: 2016. szeptember 24.
Helyszín: Etyek
Információ: www.etyekiborangolas.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek