Nyomtatás

Christmasworld, 2017. január 27-31.

2016-09-19 800

christmasworldChristmasworld – Paperworld – Creativeworld – értékes vásári trió a tavasz hírnökeként. Az elmúlt évek során bebizonyosodott, hogy mind a kiállítók, mind a szakmai látogatók számára rendkívül előnyös megoldást kínál a Christmasworld (január 27-31.), Paperworld (január 28-31.) és Creativeworld (január 28-31.) szakvásárok párhuzamosan, egy helyen való megrendezése.

A rendezvények a világ számos országát képviselő kiállítók egyedülálló árukínálatával (dekorációk, ünnepi díszek; papíráruk, iroda- és írószerek; hobby –, barkács -, és művészkellékek) sokoldalú, jól hasznosítható szinergiát képeznek. Mindezt bizonyítják a 2016. évi számszerű, összesített eredmények is: 2 873 kiállító, 83 000 látogató.

Christmasworld 2016: 966 kiállító 45 országból, 37 398 látogató 114 országból.

Christmasworld - 2017. január 27. – 31.
Egy helyszín, ahol szokatlan bemutatók és kreatív impulzusok várják a szakembereket. Egyedülálló kínálatának köszönhetően, a szakvásárt a világ legnagyobb trend- és bevásárló platformjaként tartják számon. A kiállított termékek között megtalálható minden – a tökéletesen kidolgozott kincsektől kezdve, egészen a kreatív világítási koncepciókig, az exkluzív klasszikusoktól az innovatív újdonságokig.

Árucsoportok
•Karácsony és Advent
•szezonális dekorációk és ajándékok
•virágkötészeti kellékek és kerti dekorációk
•újdonság: „Floradecora”- friss virágok, növények és a szezonális dekorációk összhangja
•gyertyák és illatok
•vizuális értékesítés és világítás
•szalagok, csomagolóanyagok
•ázsiai karácsony és dekoráció

Szokatlan ötletek, a legújabb trendek, dekoratív inspirációk, sikerorientált szakmai rendezvények várják az érdeklődőket az ünnepi dekorációk legnagyobb és legfontosabb nemzetközi piacán.

Időpont: 2017. január 27-31.

Helyszín: http://christmasworld.messefrankfurt.com/frankfurt/en/besucher/messegelaende.html

További információ: http://christmasworld.messefrankfurt.com/

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek