Nyomtatás

V. Szezonzáró Motoros Gurulás, 2016. szeptember 24.

2016-09-16 1105

motorosEljött a szeptember idén is sajnos. Már szinte érezhető, hogy a garázsban készül a samponos víz, a gumiápoló és a viasz, amivel kis kedvenceinket olyan tisztán tudjuk téli álomra szenderíteni, ahogy kigurult a gyárból. De az őszi nagytakarítás előtt még szeretnénk invitálni Titeket egy már hagyományos találkozóra.

A találkozón a szezontól veszünk benzingőzös búcsút és reménykedve várjuk a következőt, hogy ismét lovacskánk nyergében találjuk magunkat. Ez a rendezvény pedig nem más, mint a pécsi szezonzáró motoros gurulás, amely már V. alkalommal dübörög Pécs utcáin! Erre pedig meghívunk minden motoros barátunkat, hogy tartsanak velünk és mutassuk meg, hogy mekkora összetartás van a motoros közösség berkein belül!

Amennyiben időd engedi és még kedved is van eljönni, akkor sok szeretettel várunk a pécsi Expo Centerbe 10:00 órára, ahonnan a felvonulás kezdetét veszi 12:00 órakor.

Időpont: 2016. szeptember 24.
Helyszín: Pécs ExPO Center
Információ: signedevents.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek