Nyomtatás

Időpontfoglalás a Media Markt-nál

2016-07-27 731

mediamarktMostantól néhány, kiemelt Media Markt áruházban időpontot foglalva is lehet majd vásárolni. Az új szolgáltatásnak köszönhetően a vásárlók az adott időpontban az eladók osztatlan figyelmét élvezhetik majd. Manapság már hétköznapi dolognak számít, hogy a fotelben ülve vásárolunk, vagy időpontot foglalunk, ha valamit feltétlenül az otthoni környezeten kívül kell elintézni.

Elérhető ez a szolgáltatás például bankoknál, ahol még csak prémium ügyfélnek sem kell lenni ahhoz, hogy az ügyintéző szabaddá tegye magát egy általunk választott időpontban. A legújabb trendek azt mutatják, hogy ez a hozzáállás más piaci szereplőkre is átragadt, hiszen ma már akár laptop vagy televízió vásárlásnál sem kell tartanunk a felesleges várakozástól.

"Az ügyfeleink kényelmének érdekében az utóbbi években számos új szolgáltatással bővítettük kínálatunkat" - mondta Szánthó Balázs a Media Markt Árkád ügyvezető igazgatója. "A legújabb ötletünk az időpontfoglalás, amivel azoknak szeretnénk kedveskedni, akik nem akarnak egyetlen percet sem várakozással tölteni, és szükségük van egy szakértőre a vásárlásuk során. A foglalást a honlapunkon keresztül intézhetik a vásárlók, és jelenleg néhány kiemelt áruházunkban érhető el. A felület mobilra is optimalizált, így akár útközben is lefoglalható egy szimpatikus időpont."

A cikk folytatása itt olvasható

(Forrás: marketinginfo.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek