Nyomtatás

Kitűnő bizonyítványért cirkuszjegy

2016-07-27 952

cirkuszA Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. (MACIVA) az idén már az ország valamennyi általános iskolás korú, kitűnő tanulmányi eredményt elérő diákját cirkuszjeggyel jutalmazta - közölte Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára egy írásbeli kérdésre válaszolva. Rétvári Bence az Országgyűlés honlapján közzétett válaszában kommentálta.

Eszerint az akció kifejezetten a tanulmányi munkában elért kimagasló teljesítmény jutalmazását szolgálja az iskolai tanév lezárultát követő nyári vakáció során. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (a Klik) a MACIVA megkeresésére az általa fenntartott intézményekben kitűnő tanulmányi eredményt elért diákok számáról adott tájékoztatást, majd a kapott jutalomjegyeket a tankerületeken keresztül juttatta el az intézményekben az érintettekhez.

A kedvezmény négy utazó cirkuszban is igénybe vehető, azon gyermekek számára, akik a nagy távolság miatt nem tudják vagy akarják igénybe venni a jutalomjegyet a Fővárosi Nagycirkuszban.

A cikk folytatása itt olvasható

(Forrás: inforadio.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek