Nyomtatás

Jelentősen olcsóbb lesz a parkolás Ferihegyen

2016-06-29 580

parkolas ferihegyElfogadta a Gazdasági Versenyhivatal a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér vállalásait, így csökkenni fognak a behajtás és a parkolás díjai. A csökkentett díjak és kedvezmények 2019. december 31-ig lesznek elérhetők, ezzel is biztosítva a jelenlegi hatékony verseny fennmaradását a hosszú távú parkolás piacán. 

 

A GVH jogsértést nem állapított meg az ügyben, bírságot nem szabott ki - számolt be a portfolio.hu. A Versenyhivatal azt vizsgálta, hogy a vállalkozás által meghatározott és alkalmazott behajtási és várakozási díjak, illetve feltételek alkalmasak-e a parkolási, és az ahhoz kapcsolódó transzferszolgáltatást nyújtó vállalkozások kizárására az érintett piacról a repülőtér környezetében.

A GVH a Budapest Airport Zrt. vállalásai alapján kötelezettségként írta elő, hogy a vállalkozás csökkentse az egy napon belül harmadik alkalommal, valamint az aznapi további behajtásokat követően az első öt percre felszámolt díjat terminál és prémium parkolóiban: a terminál parkoló esetében 300, a prémium parkoló esetében 400 forintra. Emellett részesítse kedvezményben a bónuszkártyával rendelkezőket, ami a vállalás értelmében a terminál parkoló használatakor 15 százalékos, a prémium parkolónál 20 százalékos mértékű kedvezményt jelent majd, így a terminál parkoló bónuszkártyával 50 000 forint befizetésével 60 000 forint, a prémium parkoló bónuszkártyával pedig 25 000 forint befizetésével 28 750 forint áll a felhasználó rendelkezésére.

További részletek a portfolio.hu oldalán >>

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek