Nyomtatás

XI. Főzdefeszt, 2016. július 10-12.

2016-06-08 949

grill2016 június 10-12-ig tizenegyedszerre is megrendezzük az első hazai kézműves sörfesztivált, a hazai sörszcéna legnagyobb és legfontosabb eseményét, a Főzdefesztet. A Főzdefeszt a kóstolgatás, a beszélgetés és a mértékletes alkohol fogyasztás terepe. A helyszín a Vajdahunyad-vár és a PeCsa között elterülő Napozórét.

Ezúttal a fesztivál szlogenjéhez – The return of the lager – méltóan a lágerek kerülnek a középpontba. A szervezők szerint ugyanis ma már nyilvánvaló, hogy a sörforradalom lázas évei utáni piaci rendeződésnek fontos szereplője lesz a láger és a pilzeni, hiszen a világnak ebben a felében ezek a sörtípusok felelnek meg a legjobban a gasztronómiai kihívásoknak, az ivási szokásoknak és elvárásoknak.

Ezért keresik a jövő lágerét, hiszen ha ez a stílus újra el is foglalja helyét a sörpiac mennyiségi csúcsain, biztosan nem vészeli át változatlanul az elmúlt évek és a jelenleg is folyamatosan zajló sörpiaci átalakulás viszontagságait, és az új láger nem ugyanaz a sör lesz, mint a régi kedvenc.

Időpont: 2016. július 10-12
Helyszín: Városliget Napozórét
Információ: www.fozdefeszt.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek